IDM-Gradnja d.o.o. je tvrtka osnovana 2011. godine i posjeduje licencu izdanu od Ministarstva graditeljstva i prostronoga uređenja za poslove skupine H koja uključuje izvođenje određenih pojedinih radova na svim skupinama građevina, elektroinstalacijskih i komunikacijskih radova…

IDM-Gradnja d.o.o. trenutno ima 18 zaposlenih, ali već ove godine planiramo zaposliti i nekoliko stručno obrazovanih kadrova za provedbu programa energetske učinkovitosti.

Povijest

IDM-Gradnja d.o.o. je tvrtka koja je nastala iz obrta Elektrobodiš. Još od 2004. godine, Elektrobodiš pružanjem svojih usluga – ugradnja elektroinstalacija, klimatizacije, rashladnih uređaja, portafonije i antenskog sustava – radi na području cijele Republike Hrvatske i Federacije Bosni i Hercegovini.

U razdoblju od 2009. do 2011. godine, obrt Elektrobodiš je nagrađen nagradom Gazela, koju uručuje Business.hr, a dodjeljuje se najbrže rastućim firmama u razdoblju od tri godine na području cijele Slavonije.

Misija

IDM Gradnja d.o.o. je spremna odgovoriti na sve izazove investitora, a sa svojim poslovnim vizijama naglasak smo stavili na niskogradnju. Izvodimo radove na bilo kojim terenima i pod bilo kojim uvjetima.

“Kontinuiranim ulaganjem u ljude i tehnologiju postigli smo izvrsnost na području naših djelatnosti. Zahvaljujući iskustvu i stručnošću naših djelatnika spremni smo odgovoriti na svaki projekt neovisno da li je u pitanju struja ili građenje.”

Početkom 2012. godine, IDM-Gradnja d.o.o. postaje ovlašten nezavisan partner tvrtke Enigin PLC iz Velike Britanije koja, od 1974. godine do danas, provodi programe energetske učinkovitosti u 55 zemalja svijeta. Ostvarite uštedu do 30% u potrošnji električne energije.

Zašto nas odabrati?

Pogledali ste naše reference, ali još niste sigurni? Mi smo ozbiljna tvrtka s debelim iskustvom. Iza nas su i veliki i mali projekti. Sve projekte uzimamo s velikom pažnjom i odgovornošću. Radimo na sljedeći način:

  • Poštujemo dogovorene rokove
  • Kvalitetno obavljamo posao
  • Nema nepredvidivih troškova
  • Investitora obavještavamo u fazama
  • Gradilište ostaje uredno
  • Radimo nadzor